Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul SanatatePura.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor care vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SanatatePura.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea Albinca Florin Persoana Fizica Autorizata, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

SanatatePura.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului SanatatePura.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SanatatePura.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii, Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre SanatatePura.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site. Colectarea acestor date se face in scopul exclusiv tinerii unei evidente despre folosirea Site-ului si al oferirii in conditii optime a Serviciului SanatatePura.ro.
Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor, dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin site-ului SanatatePura.ro si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al site-ului SanatatePura.ro. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
• este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: SanatatePura.ro)
• sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate de site-ul SanatatePura.ro”.
SanatatePura.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Utilizarea site-ului si inregistrarea.

Utilizatorul declara pe propria raspundere si garanteaza ca informatiile furnizate la inregistrare sunt corecte. Prin inregistrarea pe acest blog, utilizatorii sunt de acord sa primeasca comunicatii din partea site-ului SanatatePura.ro legate de noutatile, serviciile si functionarea acestui site, precum si din partea site-urilor partenere SanatatePura.ro.

Acest site a fost creat in scopul facilitarii schimbului de idei, de aceea SanatatePura.ro isi rezerva dreptul de a nu posta si de a sterge comentariile care intrunesc una sau mai multe din urmatoarele conditii:

NU vor fi acceptate comentarii cu aluzii de natura sexuala
NU vor fi acceptate comentarii care instiga la ura din motive rasiale, religioase, sex, varsta, origine etnica sau statut social.
NU vor fi acceptate comentarii ce contin violenta, amenintari, limbaj brutal/agresiv.
NU vor fi acceptate comentarii ce promoveaza activitati ilegale sau imorale. Exemple: NU postati recomandari pentru copierea la examene, sau consumul de droguri/alcool.
NU vor fi a acceptate comentarii care fac publicitate directa la anumite servicii sau produse. Sunt acceptate recenzii, recomandari personale, opinii asupra anumitor servicii sau produse. De exemplu, sunt acceptate comentarii care recomanda sistemul de operare Linux; insa nu vor fi acceptate comentarii care indeamna agresiv la cumpararea unui anumit sistem de operare Linux de la o anumita companie, la un pret mentionat.
NU vor fi acceptate comentarii cu ortografie gresita sau erori evidente de exprimare (sunt accceptate mesajele care pot contine erori datorate tastarii gresite, caz in care acestea pot fi corectate automat de catre administrator).
NU trimiteti mesaje ce contin informatii confidentiale (exemple: codul numeric personal, informatii privitoare la cardul de credit, cont bancar, etc)
NU trimiteti mesaje sub o identitate falsa.
NU trimiteti mesaje ce contin virusi sau alt tip de malware.
NU postati mesaje ce contin informatii care nu va apartin: fotografii, desene, imagini, texte, etc.

Respectam dreptul la exprimare, originalitate si opinie a utilizatorilor nostri, atata timp cat nu lezeaza drepturile altor utilizatori.

Suspendarea, modificarea sau anularea conturilor utilizator

SanatatePura.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica sau anula conturile utilizatorilor fara o notificare prealabila.

Limitarea raspunderii

SanatatePura.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. SanatatePura.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Cu toate acestea, SanatatePura.ro nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SanatatePura.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
Pentru caz de forta majora, SanatatePura.ro si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al www.sanatatepura.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

www.sanatatepura.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale www.sanatatepura.ro, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.