Ghimbirul combate eficient cancerul!

By on 21/04/2015
Ghimbirul trateaza natural cancerul

Ghimbirul este utilizat in bucataria romaneasca pentru aroma pe care o atribuie mancarii. In alte tari a fost recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale vindecatoare. Astfel, in traditia indiana ghimbirul avea chiar statut de medicament.

Rizomul de ghimbir a fost studiat de mai multe universitati din SUA pentru proprietatile sale de tratament naturist. Rezultatele cercetarilor sustin ca ghimbirul combate si previne mai multe tipuri de cancer. Ghimbirul ar putea trata chiar si forme agresive cum ar fi cancerul ovarian, cel pulmonar, cancerul de san, de piele sau de pancreas.

Ce rezultate au avut studiile despre ghimbir?

Cum actioneaza ghimbirul asupra cancerului?

Ghimbirul opreste vascularizarea celulelor canceroase si impiedica dezvoltarea acestora. Sucul de ghimbir este astfel eficient in cazul cancerului de colon, ovare sau ficat.

Acest tratament naturist este eficient si cazurile de cancer care au ajuns in stadiul chimioterapiei. Ghimbirul previne rezistenta celulelor canceroase la apoptoza. Fenomenul defineste situatia in care celulele canceroase sunt programate prin tratament sa se autodistruga.

In plus, ghimbirul combate unele efecte secundare ale chimioterapiei. Ceaiul din rizom de ghimbir inlatura senzatia de greata, ameteli sau vertijuri.

Barbatii sunt predispusi la cancer de colon. Pentru a preveni astfel de tumori, trebuie consumat ghimbirul ras sau ca supliment. 2 grame de supliment cu ghimbir sau 2 lingurite rase din rizom pe zi previn cancerul de colon.

A fost mediatizat cazul unei femei din Bosnia care suferea de cancer la glandele endocrine. Aceasta a dorit sa promoveze reteta naturista cu care s-a vindecat pentru a ajuta si alti pacienti.

Femeia a fost conectata la aparate timp de 3 saptamani inainte de revenirea miraculoasa. Ea a folosit un tratament naturist format numai din ghimbir si miere. Se curata si rad marunt 2 radacini mari de ghimbir. Se adauga 500 g de miere naturala, de calitate.

Pe parcursul zilei pacientul consuma 4 lingurite din amestecul naturist. Acesta este pastrat la umbra, la o temperatura de maxim 20 de grade. Atentie, este important ca lingurita folosita sa nu fie din metal!

Semnele de ameliorare a starii pacientului pot deveni vizibile chiar dupa 4 zile. Totusi, tratamentul naturist propus poate fi adoptat permanent, ca stil de viata.

Alege un stil de viata sanatos!


Adauga un comentariu

comentarii

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply