Despre noi

Cu ce se ocupa SanatatePura.ro?

La SanatatePura.ro dezbatem subiete de interes pentru sanatatea noastra, analizam cele mai importante informatii si sfaturi despre sanatate, nutritie, sport sau relaxare.

Descopera impreuna cu noi cum sa ai un stil de viata sanatos si sa te mentii tanar, plin de energie si vitalitate. Gasim cele mai valoroase informatii despre metode de slabit sanatos, retete si tratamente naturiste, dar si infrumusetare.

Afli cum poti beneficia de puterea vindecatoare a plantelor, cum sa previi sau sa combati in mod natural afectiuni ale organismului si cat este de important sa gatesti sanatos si sa ai o alimentatie echilibrata. Nu uitam nici cat de importanta este miscarea si sportul pentru organismul nostru.

SanatatePura.ro – obiective si valori

Ne dorim sa analizam obiectiv toate informatiile pe care ti le prezentam intr-un mod simplu de citit si de inteles. Aceste sfaturi ale specialistilor pot fi valoroase, daca te influenteaza sa iei cele mai bune decizii pentru sanatatea ta.

Nu uita, in general nu exista 100% benefic sau 100% nociv. Incercam sa aflam pentru tine care sunt produsele sanatoase pentru noi, astfel incat sa fii informat pentru a lua cea mai buna decizie.

Vrem sa putem distinge intre informatiile care ne bombardeaza in media prin strategie de marketing si ceea ce este cu adevarat sanatos pentru noi!

Misiunea SanatatePura.ro

Este ca informatiile analizate sa ne ajute pe toti sa alegem un stil de viata cat mai sanatos.