Cum iti simplifica viata un service auto modern?

By on 03/02/2016
podea

Daca ai un program incarcat, masina iti este cu siguranta indispensabila pentru o buna mobilitate in trafic. Ultimul lucru de care ai avea nevoie este sa ramai cu masina in pana sau sa fie avariata si sa trebuiasca sa o duci la reparat.

Cu toate acestea, vizita la un service auto poate insemna o activitate stresanta pentru tine: pierdere de timp, aglomeratie, imobilizarea masinii, sunt doar cele mai importante aspecte de care te feresti.

Pentru a ne asigura ca putem dispune oricand de autoturismul propriu, este necesar sa il intretinem periodic, irosind timp si bani la service.

In urma sondajelor in randul soferitelor, s-a evidentiat ca doamnele evita service-urile auto pentru ca au experimentat de-a lungul timpului situatii neplacute cu care asociaza aceasta activitate.

Acum insa nu mai avem motive sa ne facem griji, deoarece apar continuu servicii utile, adaptabile cerintelor tot mai exigente ale clientilor.

Bazandu-se pe acest principiu, au aparut service-uri auto care pun accentul pe explicatiile simple, pe intelesul tuturor, si pe atitudinea profesionista a angajatilor. Acestia trateaza cu respectul cuvenit fiecare client, iar interventiile au o calitate foarte buna, asigurata si de oferirea garantiei la piese si manopera.

Recent am descoperit un service auto din Bucuresti care imi poate intelege necesitatile si imi pune la dispozitie servicii integrate utile in orice situatie. Am fost placut impresionata de atmosfera prietenoasa, de atitudinea implicata a angajatilor si de modul in care mi s-a explicat fiecare operatiune.

Pe piata auto, concurenta a inceput sa isi faca simtita prezenta si pe segmentul service-urilor auto ce targeteaza soferitele care se ingrijesc personal de propriul autoturism.

Astfel, acest domeniu care mi se parea deseori incert, a devenit tot mai transparent, atat in explicatii detaliate, cat si in modul de facturare. Clientii au devenit tot mai atenti in alegerea unui service auto potrivit, iar preturile sunt un criteriu primordial de atragere, in urma comparatiei intre mai multe oferte.

Serviciile integrate post-vanzare s-au adaptat pentru a putea depasi asteptarile clientilor:

  • Preluare si predare auto la domiciliu
  • Masina la schimb pe perioada reparatiei
  • Asistenta rutiera 24/24
  • Asistenta logistica
  • Consiliere si inchieiere asigurari, RCA, CASCO sunt doar cateva dintre ele.

Aceasta gama variata de servicii post-vanzare iti poate spori increderea in echipa care se ocupa de masina ta. Mai mult, poti realiza service-ul masinii tale fara sa-ti amani activitatile importante. Daca totusi nu ai incredere sa-ti lasi masina pe mana service-ului, poti beneficia de posibilitatea de monitorizare wireless a interventiei, care te poate asigura de calitatea lucrarii.


Adauga un comentariu

comentarii

You must be logged in to post a comment Login